Uranak u “Kovilovu”

/1. maj  2010./

Do poznatog sportskog centra članovi „Izletnika“ prevezeni prvim srpskim autobusom iz 1939. godine

Prvomajski uranak članovi „Izletnika“ dugo će prepričavati medju sobom. Posetili su svetski opremljen i uređen Sportski centar „Kovilovo“ i uverili se kako nešto može savršeno da funkcioniše kada se spoje znanje, novac i umeće.

Ljubazni domaćini potrudili su se da sve bude kao u bajci. U stilu vrhunskih svetskih agencija dočekali su goste već na polazištu u Beogradu i „sproveli“ ih petnaestak kilometara do odredišta. Tokom čitavog dana bili su na usluzi pokazujući im sve ono što imaju i upoznajući ih sa svim onim što će tek izgraditi.

Centralno mesto pripada strelištu na glinene golubove, zvanično proglašenim za najopremljenije u svetu.

I sve ostalo je na vrhunskom nivou: sportska hala veličine fudbalskog igrališta za kolektivne sportove, fitnes centar, sauna, bogato opremljen hotel sa bazenom za kupanje i luksuzno uređenim restoranom, sobama i ostalim prostorijama.

Članovi „Izletnika“ mogli su da se okušaju u streljaštvu a dozvoljene su ekskluzivne fotografije koje do sada niko nije napravio.

U planu je izgradnja brojnih novih terena za sport i rekreaciju kako bi sportski centar postao još primamljiviji za izletnike i turiste.

Odlazak i povratak  bili su posebno uživanje. Izletnici su prevoženi prvim srpskim autobusom iz 1939. godine sličnim onom iz kultnog domaćeg filma „Ko to tamo peva“. Čitavog puta autobus je bio prava atrakcija. Beograđani su se zaustavljali, čudili, u oduševljanju mahali, a članovi „Izetnika“ su im odpozdravljali.

Za prvomajski uranak, i „Izletnik“ i domaćin Sportski centar „Kovilovo“, zaslužuju čistu desetku.

Prvi srpski autobus

Luksuzno opremljen hotel

Bazen za sve uzraste

Obilazak sportskog centra

Teretana

Strelište prvo u svetu

Obuka pre gađanja

Žrtava ipak nije bilo

Swarovski kristal u banket sali

Restoran sa umetničkim slikama

Na mestu buduće trim staze